«Η Λάτσιο θέλει 30 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Μανδά» Ημερομηνία:
Σήμερα 21/6/2025, 17:24 - Εμφανίσεις: 17
Ο Χρήστος Μανδάς άφησε πολύ καλές εντυπώσεις με τη Λάτσιο στο δεύτερο μισό της σεζόν και ως εκ τούτου η ιταλική ομάδα επιθυμεί να τον κρατήσει στο δυναμικό της.
Πάντως, οι εμφανίσεις του Έλληνα γκολκίπερ έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων, όπως η Γουλβς που είχε εξετάσει πιθανότητα απόκτησης του 23χρονου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα «calciomercato», πλέον η Λάτσιο ζητάει 30 εκατομμύρια ευρώ για την μεταγραφή του παίκτη σε οποιαδήποτε ομάδα. Να υπενθυμιστεί ότι την περυσινή σεζόν, οι «Ρωμαίοι» είχαν αρνηθεί πρόταση 12 εκατομμυρίων ευρώ για τον Μανδά και πλέον ζητούν σχεδόν τα τριπλάσια.
Όπως υποστηρίζουν ιταλικά δημοσιεύματα, σημαντική λεπτομέρεια στην περίπτωση του Μανδά αποτελεί ότι ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει θέσει υπό διερεύνηση πιθανότητα να τοποθετήσει ως βασικό γκολκίπερ τον Προβέντελ, αφήνοντας ουσιαστικά τον Ελληνα τερματοφύλακα σε δεύτερο πλάνο. Ο Μαουρίτσιο Σάρι μάλιστα πρόσφατα είχε δηλώσεις πως όποιος παίκτης δεν είναι ικανοποιημένος απο τον χρόνο συμμετοχής του, μπορεί τον Ιανουάριο να ζητήσει να αποχωρήσει.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Τα νούμερα του Μανδά Ο Χρήστος Μανδάς έχει πραγματοποιήσει συνολικά 32 συμμετοχές με τη φανέλα της Λάτσιο.
Στα 12 από αυτά τα παιχνίδια μάλιστα κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Σε σύνολο, στην καριέρα του έχει παίξει σε 112 παιχνίδι, σε επίπεδο συλλόγων, έχοντας κρατήσει 34 φορές ανέπαφη την εστία του.
Είναι επίσης διεθνής, μετρώντας μέχρι τώρα δύο συμμετοχές με το εθνόσημο.
Σύμφωνα με το transfermarkt, η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τα 10 εκατ.